Cu un pas înainte – prin cercetare și dezvoltare

Cercetarea la institutul Dr. Wolff: inovație prin tradiție

Zi de zi, echipa de cercetare a institutului Dr. Wolff face eforturi să dezvolte inovații și să îmbunătățească produsele - nu doar de astăzi. Încă din 1905, când dr. August Wolff a înființat compania farmaceutică, a fost valabil principiul de a nu rămâne pe loc, ci de a optimiza produsele continuu. Acest principiu este valabil și astăzi...

Legătura între îngrijire și eficacitate

Dr. August Wolff a avut o idee inovatoare. Chimistul și farmacistul și-a dorit ca produsele sale să nu fie doar produse pentru coafat, ci să aibă o contribuție decisivă la menținerea sănătății scalpului și a părului. Având acest obiectiv, dr. August Wolff a cercetat intens și a dezvoltat cu succes produse de tratament pentru îngrijirea părului.

Dezvoltarea produselor Alpecin - și începutul unei mici revoluții

Primul său produs,Alpecin, apărut în 1930, a revoluționat îngrijirea părului. Pentru prima dată, persoanele își puteau îngriji părul și combate în același timp mătreața și căderea părului (numele mărcii, Alpecin, este derivat de la ”Alopecie”, termenul latinesc pentru ”căderea părului”). Încă de atunci, compania colabora îndeaproape cu oameni de știință renumiți. O tradiție pe care noi o continuăm: Și astăzi, institutul de cercetare Dr. Wolff colaborează îndeaproape cu parteneri renumiți din domeniul științific și a format o rețea de cercetare cu clinicile universitare din Jena, Hamburg-Eppendorf, Berlin (Charité), Lübeck și Roma.

Studii – doar la un click distanță

Rezultatele acestei colaborări au fost reunite în studii științifice, pe care institutul de cercetare Dr. Wolff le-a realizat împreună cu clinicile universitare.

Sumarul studiilor »

Imprimare
小字体 中字号 大字体大小

Studii

Aici veți primi informații importante despre
studiile privind efectul produselor Alpecin.

Mai multe informații »